Kada govorimo o srpskoj gastronomiji u prvom redu su to gotovo uvek ona domaćinska dobro poznata kuvana jela poput sarme, pasulja, podvarka, preko ajvara, raznih peciva, bureka, kiflica do kolača poput tulumbi, baklava, slatkih pita, štrudli i slično. Nema Srbina koji ne uživa u svim tim kulinarskim specijalitetima, koji su zašli u domen tradicije. Ipak, znamo da nije sva hrana zdrava, a budući da je sezona slava svesni smo toga i da se konzumiranje određenih namirnica povećalo, pa nas je zanimalo koje to namirnice ljudi u Srbiji jedu, a izrazito su loše po zdravlje.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Stručnjak otkriva da je ovo NAJGORA NAMIRNICA KOJU SRBIJI OBOŽAVAJU, a koja je katastrofa za organizam: "Prva greška se desi kad ustanu ujutru"
Kada govorimo o srpskoj gastronomiji u prvom redu su to gotovo uvek ona domaćinska dobro poznata kuvana jela poput sarme, pasulja, podvarka, preko ajvara, raznih peciva, bureka, kiflica do kolača poput tulumbi, baklava, slatkih pita, štrudli i slično. Nema Srbina koji ne uživa u svim tim kulinarskim specijalitetima, koji su zašli u domen tradicije. Ipak, znamo da nije sva hrana zdrava, a budući da je sezona slava svesni smo toga i da se konzumiranje određenih namirnica povećalo, pa nas je zanimalo koje to namirnice ljudi u Srbiji jedu, a izrazito su loše po zdravlje.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.