Priča o holesterolu nam se uvek čini komplikovano. Međutim, nije. Važno je da znate sledeće: postoji loš, o njemu već sve znamo i on ne sme da bude visok, ali postoji i onaj dobar holesterol, o kom se zna malo, a čija vrednost nikako ne bi trebalo da bude preniska.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
LOŠ HOLESTEROL treba da bude nizak, ali ako je DOBAR HOLESTEROL nizak, to nije dobro: Ovako ćete ga podići
Priča o holesterolu nam se uvek čini komplikovano. Međutim, nije. Važno je da znate sledeće: postoji loš, o njemu već sve znamo i on ne sme da bude visok, ali postoji i onaj dobar holesterol, o kom se zna malo, a čija vrednost nikako ne bi trebalo da bude preniska.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.