Ko kaže da je kestenje rezervisano samo za jesen i zimu? Posebno danas kada svuda može da se pronađe zamrznut kesten pire. Kestenje može da bude mnogo veći gastro-doživljaj od prepečenih zalogaja, tek izvađenih iz vatre – i mnogo lepše servirano, nego što je to fišek od novinskog papira.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Hrskavo, a kremasto: Ovo je kolač za kojiim su svi poludeli
Ko kaže da je kestenje rezervisano samo za jesen i zimu? Posebno danas kada svuda može da se pronađe zamrznut kesten pire. Kestenje može da bude mnogo veći gastro-doživljaj od prepečenih zalogaja, tek izvađenih iz vatre – i mnogo lepše servirano, nego što je to fišek od novinskog papira.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.