Pire krompir je klasik koji gotovo svaki sto čini prijatnijim i primamljivijim. Mekan, pahuljast i kremast, savršeno se slaže s mesnim jelima, sosevima i povrćem, a pritom je jednostavan za pripremu. Ipak, često mu nedostaje ukusa ako se tokom kuvanja ne doda dovoljno tečnosti, pa savršeni pire ipak zahteva pažnju i nekoliko trikova da bi bio gladak, bez grudvica i bogatog ukusa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Zaboravite kako ste do sada pravili PIRE KROMPIR, profesionalni kuvar kaže: "Ma kakvo MLEKO I MASLAC, stavite ovo i dobićete NAJBOLJI PRILOG ikada"
Pire krompir je klasik koji gotovo svaki sto čini prijatnijim i primamljivijim. Mekan, pahuljast i kremast, savršeno se slaže s mesnim jelima, sosevima i povrćem, a pritom je jednostavan za pripremu. Ipak, često mu nedostaje ukusa ako se tokom kuvanja ne doda dovoljno tečnosti, pa savršeni pire ipak zahteva pažnju i nekoliko trikova da bi bio gladak, bez grudvica i bogatog ukusa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.