Esterhazi je čuvena mađarska torta od tankih korica i fine vanilin-kreme. Posebnu aromu daju joj pečeni orasi i tanak sloj džema od kajsija između poslednje korice i fondana. Recept je dugo bio brižljivo čuvana tajna poslastičara iz Budimpešte. Nastao je u 19. veku, a mi smo došli do originala po kom se ova torta pravi u najboljim poslastičarnicama širom sveta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Recept za ESTERHAZI tortu, najbolje čuvana tajna poslastičara iz Budimpešte: Imamo original iz 19. veka i garantujemo vam da NIŠTA BOLJE NEĆETE PROBATI
Esterhazi je čuvena mađarska torta od tankih korica i fine vanilin-kreme. Posebnu aromu daju joj pečeni orasi i tanak sloj džema od kajsija između poslednje korice i fondana. Recept je dugo bio brižljivo čuvana tajna poslastičara iz Budimpešte. Nastao je u 19. veku, a mi smo došli do originala po kom se ova torta pravi u najboljim poslastičarnicama širom sveta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.