Sezona je pravljenja zimnice, a počasno mesto tu drži ajvar. A kakav je to ajvar ako nije makar malčice ljut? Super je kada ga poslužimo, ali oni koji ga spremaju znaju kakva je to muka ukloniti ljutinu sa ruku nakon pripreme. Ipak, i za to postoji trik.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Svaka domaćica u Srbiji ovih dana ima isti problem: Ako i vi spremate zimnicu, ovaj trik će vam mnogo značiti
Sezona je pravljenja zimnice, a počasno mesto tu drži ajvar. A kakav je to ajvar ako nije makar malčice ljut? Super je kada ga poslužimo, ali oni koji ga spremaju znaju kakva je to muka ukloniti ljutinu sa ruku nakon pripreme. Ipak, i za to postoji trik.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.