Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 6. januara proslavljaju Badnji dan. Kako je reč o poslednjem danu velikog božićnog posta, tradicija nalaže da se spremi posebna posna večera na kojoj uglavnom dominira riba. U nastavku donosimo kako se na 14 različitih načina riba sprema na Svetoj Gori!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Riba za Badnji dan: 14 recepata sa Hilandara - ovako monasi vekovima spremaju pastrmku, šarana, oslića i skušu
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 6. januara proslavljaju Badnji dan. Kako je reč o poslednjem danu velikog božićnog posta, tradicija nalaže da se spremi posebna posna večera na kojoj uglavnom dominira riba. U nastavku donosimo kako se na 14 različitih načina riba sprema na Svetoj Gori!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.