Slavni kuvar Gordon Remzi otvorio je restoran na Tajms skveru u Njujorku, glavni specijaliteti su riba i krompir. Uprkos kulinarskom umeću vlasnika, gosti nisu zadovoljni kvalitetom hrane.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
GORDON REMZI porciju RIBE I POMFRITA naplaćuje 2.000 dinara, a za sendvič sa piletinom traži 1.800 dinara: Gosti se žale na kvalitet, slavnom kuvaru promakla GREŠKA koje kuvarice u Srbiji ne dozvoljavaju
Slavni kuvar Gordon Remzi otvorio je restoran na Tajms skveru u Njujorku, glavni specijaliteti su riba i krompir. Uprkos kulinarskom umeću vlasnika, gosti nisu zadovoljni kvalitetom hrane.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.