Čičoka, poznata i kao jerusalimska artičoka i dijabetičarski krompir, sve je prisutnija u kulinarskom svetu, posebno među vrhunskim kuvarima koji je koriste zbog svestranosti i neutralnog ukusa. Iako često ostaje neprimećena u svakodnevnoj ishrani, ona je riznica nutrijenata i povrće koje je moguće spremiti na različite načine.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Liči na đumbir, ali je mnogo zdravija: Čičoka SPUŠTA ŠEĆER, poboljšava probavu i POMAŽE U MRŠAVLJENJU - naročito ako je ovako spremite
Čičoka, poznata i kao jerusalimska artičoka i dijabetičarski krompir, sve je prisutnija u kulinarskom svetu, posebno među vrhunskim kuvarima koji je koriste zbog svestranosti i neutralnog ukusa. Iako često ostaje neprimećena u svakodnevnoj ishrani, ona je riznica nutrijenata i povrće koje je moguće spremiti na različite načine.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.