Krempita je poslastica koja sa svojom bogatim filom i laganim, hrskavim slojevima savršeno odražava hedonizam i poslastičarsko umeće domaćica sa Balkana. Ova tradicionalna poslastica nekada je pravljena isključivo od jaja, šećera, mleka, brašna i putera, a danas je recept modifikovan i prilagođen savremenoj ženi koja često nema dovoljno vremena da boravi u kuhinji.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BRZA KREMPITA sa hrskavim koricama i svilenkastim kremom: Recept za poslasticu koja se TOPI U USTIMA
Krempita je poslastica koja sa svojom bogatim filom i laganim, hrskavim slojevima savršeno odražava hedonizam i poslastičarsko umeće domaćica sa Balkana. Ova tradicionalna poslastica nekada je pravljena isključivo od jaja, šećera, mleka, brašna i putera, a danas je recept modifikovan i prilagođen savremenoj ženi koja često nema dovoljno vremena da boravi u kuhinji.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.