Kada presečete čen belog luka uglavnom očekujete da ugledate lepu, kremastu unutrašnjost. Međutim, često je tu nešto malo i zeleno. Šta je to, odakle se stvorilo i što je najvažnije – može li da se jede?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Vrsna ste domaćica, a ceo život pravite VELIKU GREŠKU s belim lukom: TRIK OD 2 SEKUNDE jelima će dati intenzivniju aromu
Kada presečete čen belog luka uglavnom očekujete da ugledate lepu, kremastu unutrašnjost. Međutim, često je tu nešto malo i zeleno. Šta je to, odakle se stvorilo i što je najvažnije – može li da se jede?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.