Ako grašak nije čorbast, već su skuvana i poslužena samo zrna na tanjiru, mnogi ljudi imaju malu, ili malo veću nevolju da priborom pokupe zrna iz tanjira i bez rasipanja sa strane ih prinesu ustima. Sve se dodatno komplikuje kada ste u gostima ili u fensi restoranu, pa ne želite da ispadnete smešni, nevešti i bez manira. Zbog toga je jedan poznati britanski influenser po imenu Vilijam Hanson odlučio da snimi tutorijal kako se po pravilu i bontonu jede grašak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
6 MILIONA LJUDI gleda snimak kako se PRAVILNO JEDE GRAŠAK i shvata da se ceo život hrani POGREŠNO: OBAVEZNE su 2 STVARI iz pribora za ručavanje
Ako grašak nije čorbast, već su skuvana i poslužena samo zrna na tanjiru, mnogi ljudi imaju malu, ili malo veću nevolju da priborom pokupe zrna iz tanjira i bez rasipanja sa strane ih prinesu ustima. Sve se dodatno komplikuje kada ste u gostima ili u fensi restoranu, pa ne želite da ispadnete smešni, nevešti i bez manira. Zbog toga je jedan poznati britanski influenser po imenu Vilijam Hanson odlučio da snimi tutorijal kako se po pravilu i bontonu jede grašak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.