Od davnina u našem je narodu običaj da iskusne domaćice pripremaju sok od zove tokom maja i juna, koji je savršeno letnje osveženje i ukusan napitak. Ipak, taj tradicionalni način pripreme podrazumeva kuvanje zove sa puno šećera, a to je nešto što danas većina od nas izbegava.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Našli smo recept za savršen sok od zove, i to BEZ TRUNKE ŠEĆERA! DVE ČAŠE dnevno rešava problem koji ovih dana muči mnogo žena u SRBIJI
Od davnina u našem je narodu običaj da iskusne domaćice pripremaju sok od zove tokom maja i juna, koji je savršeno letnje osveženje i ukusan napitak. Ipak, taj tradicionalni način pripreme podrazumeva kuvanje zove sa puno šećera, a to je nešto što danas većina od nas izbegava.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.