Krupni, sočni plodovi paradajza mnogima su omiljena prolećna i letnja salata. Cilj mnogih proizvođača povrća je da proizvedu paradajz što ranije, jer mu je tad i bolja cena. To je slučaj i sa iskusnim povrtarom Marinom Marinovim. Sa tehnologijom koju primenjuje u svom vrtu, on bere paradajz 40-45 dana ranije od ostalih, a nema klasičan plastenik.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Deda Marinov PARADAJZ stiže 45 DANA RANIJE nego komšijama: Ovaj TRIK ZA UZGOJ možete da primenite i ako nemate plastenik
Krupni, sočni plodovi paradajza mnogima su omiljena prolećna i letnja salata. Cilj mnogih proizvođača povrća je da proizvedu paradajz što ranije, jer mu je tad i bolja cena. To je slučaj i sa iskusnim povrtarom Marinom Marinovim. Sa tehnologijom koju primenjuje u svom vrtu, on bere paradajz 40-45 dana ranije od ostalih, a nema klasičan plastenik.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.