Tunjevina među ljubiteljima ribe pronalazi sve više pristalica − mek, crveni riblji stek je značajni izvor omega-3 masnih kiselina, koje samnjuju rizik obolevanja od visokog krvnog pritiska i infarkta. Profesor Hademar Bankhofer, bečki zdravstveni stručnjak, smatra da je tunjevina riba koju ljudski kardiovaskularni sistem „voli“. Pogledajte koje sve koristi možete imati, ako ovu vrstu ribe uvrstite na redovan meni.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Zdrava ishrana: Sve blagodeti tunjevine
Tunjevina među ljubiteljima ribe pronalazi sve više pristalica − mek, crveni riblji stek je značajni izvor omega-3 masnih kiselina, koje samnjuju rizik obolevanja od visokog krvnog pritiska i infarkta. Profesor Hademar Bankhofer, bečki zdravstveni stručnjak, smatra da je tunjevina riba koju ljudski kardiovaskularni sistem „voli“. Pogledajte koje sve koristi možete imati, ako ovu vrstu ribe uvrstite na redovan meni.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.