Mali, mirisni pupoljci karanfilića nezaobilazan su začin u prazničnim kolačima, ali njihova primena daleko prevazilazi kulinarstvo. Ovaj aromatični začin vekovima se koristi u narodnoj medicini kao prirodni lek za razne tegobe, od ublažavanja bolova do jačanja imuniteta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kažu da je OVAJ ZAČIN najbolji prirodni lek za KRVNI PRITISAK: Recept travara Jove sa Romanije prenosi se s kolena na koleno
Mali, mirisni pupoljci karanfilića nezaobilazan su začin u prazničnim kolačima, ali njihova primena daleko prevazilazi kulinarstvo. Ovaj aromatični začin vekovima se koristi u narodnoj medicini kao prirodni lek za razne tegobe, od ublažavanja bolova do jačanja imuniteta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.