Peršun je jedna od najčešće korišćenih biljaka u kuhinjama širom sveta, poznata po svom aromatičnom ukusu i svežem mirisu. Ali, osim što obogaćuje jela, peršun je prava riznica zdravlja - čisti bubrege i pomaže izbacivanju viška vode iz organizma, ubrzava oporavak od prehlada i virusnih infekcija, pomaže da se ublaži loš zadah, olakšava menstrualne bolove i grčeve, snižava holesterol i krvni pritisak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Smanjuje nadutost, sadrži više gvožđa od spanaća i odličan je za bubrege: Evo zašto sok od ove biljke treba da pijete što češće
Peršun je jedna od najčešće korišćenih biljaka u kuhinjama širom sveta, poznata po svom aromatičnom ukusu i svežem mirisu. Ali, osim što obogaćuje jela, peršun je prava riznica zdravlja - čisti bubrege i pomaže izbacivanju viška vode iz organizma, ubrzava oporavak od prehlada i virusnih infekcija, pomaže da se ublaži loš zadah, olakšava menstrualne bolove i grčeve, snižava holesterol i krvni pritisak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.