Svinjska mast se vekovima koristi u kulinarstvu. Ranije se upotrebljavala prilikom pripreme peciva, za kuvanje, pečenje, ali i kao namaz. Danas se smatra opasnom masnoćom, a da li je to zaista tačno?
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mnogi je u Srbiji izbegavaju, ali OVO JE NAJBOLJA MAST koju treba koristiti u ishrani: Naša nutricionistkinja otkriva da je bitna ZA ZDRAVLJE I IMUNITET
Svinjska mast se vekovima koristi u kulinarstvu. Ranije se upotrebljavala prilikom pripreme peciva, za kuvanje, pečenje, ali i kao namaz. Danas se smatra opasnom masnoćom, a da li je to zaista tačno?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.