Stručnjaci za ishranu tvrde da postoje namirnice koje nikada ne bi trebalo podgrevati nakon što ste ih jednom termički obradili. Jedna od njih je i Harini Bala, indijski nutricionista-dijetetičar, koja je veoma popularna na društvenim mrežama. Ona je nedavno svojim pratiocima otkrila koje su to tri namirnice koje mogu da se jedu samo sveže pripremljene.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Klinički nutricionista tvrdi da OVE 3 NAMIRNICE NIKADA NE SMETA DA PODGREVATE: Srbi ih jedu BAŠ ČESTO, a kada se zagreju mogu da vas zaraze OPASNIM BAKTERIJAMA
Stručnjaci za ishranu tvrde da postoje namirnice koje nikada ne bi trebalo podgrevati nakon što ste ih jednom termički obradili. Jedna od njih je i Harini Bala, indijski nutricionista-dijetetičar, koja je veoma popularna na društvenim mrežama. Ona je nedavno svojim pratiocima otkrila koje su to tri namirnice koje mogu da se jedu samo sveže pripremljene.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.