Kulinarski pokret Nova nordijska kuhinja pokrenut je u Kopenhagenu 2004. godine proglasom o nordijskoj ishrani u 10 tačaka, koji je razvilo i potpisalo 12 nordijskih kuvara, a čija se načela mogu sažeti kao regionalna kultura hrane temeljena na čistoći, sezoni, etici, zdravlju, održivosti i kvalitetu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
NORDIJSKA DIJETA skida kilograme, obara holesterol i čuva srce: NIKADA NISTE GLADNI, a ova ishrana je stara vekovima i NEMA GREŠKE sa njom
Kulinarski pokret Nova nordijska kuhinja pokrenut je u Kopenhagenu 2004. godine proglasom o nordijskoj ishrani u 10 tačaka, koji je razvilo i potpisalo 12 nordijskih kuvara, a čija se načela mogu sažeti kao regionalna kultura hrane temeljena na čistoći, sezoni, etici, zdravlju, održivosti i kvalitetu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.