Večita dilema među domaćicama jeste ona - oprati ili ne sirovo meso? Stručnjaci su složni u oceni da ovo nije potrebno i poželjno, te insistiraju na kvalitetnoj termičkoj obradi, koja je i ključna za otklanjanje bakterija sa površine mesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Naš nutricionista otkriva da li treba da peremo meso pre pripreme i koju grešku svi pravimo kada ga odmrzavamo
Večita dilema među domaćicama jeste ona - oprati ili ne sirovo meso? Stručnjaci su složni u oceni da ovo nije potrebno i poželjno, te insistiraju na kvalitetnoj termičkoj obradi, koja je i ključna za otklanjanje bakterija sa površine mesa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.