Gastroenterolog Vojislav Perišić u gostovanju na televiziji "Prva" govorio je o povrću i njegovim hranjivim materijama, probiotskim bakterijama, ajvaru i turšiji. Kupus je okarakterisao "kraljem povrća", a za papriku naglasio da najviše vitamina u sebi sadrži sveža, pre dugoroćnih obrađivanja i priprema za potrebe zimnice. Tada, kaže Perišić, samo je puna hemikalija.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Čuveni gastroenterolog Perišić tvrdi da OVA ZIMNICA uopšte NIJE ZDRAVA i puna je hemikalija: Koje povrće treba jesti sirovo, koje je bolje obrađeno, a koje je "kralj" među namirnicama
Gastroenterolog Vojislav Perišić u gostovanju na televiziji "Prva" govorio je o povrću i njegovim hranjivim materijama, probiotskim bakterijama, ajvaru i turšiji. Kupus je okarakterisao "kraljem povrća", a za papriku naglasio da najviše vitamina u sebi sadrži sveža, pre dugoroćnih obrađivanja i priprema za potrebe zimnice. Tada, kaže Perišić, samo je puna hemikalija.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.