Brokoli često ima lošu reputaciju, naročito među izbirljivim osobama, jer mnogima deluje gorko i bezukusno. Međutim, kako ističe nutricionistkinja i kuvarica Elizabet Rajder, problem nije u brokoliju – već u načinu na koji se priprema.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Brokoli će imati MNOGO BOLJI UKUS ako prestanete da ga kuvate i umesto toga počnete da ga spremate sa jednom PROSTOM NAMIRNICOM
Brokoli često ima lošu reputaciju, naročito među izbirljivim osobama, jer mnogima deluje gorko i bezukusno. Međutim, kako ističe nutricionistkinja i kuvarica Elizabet Rajder, problem nije u brokoliju – već u načinu na koji se priprema.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.