Mnoga jela i mnogi običaji ostali su nam u 'amet' nakon viševekovne turske vladavine na prostoru Balkana. Zbog toga su česte diskusije na temu koje jelo je naše autohtono, a koje smo 'pozajmili' od Turaka i prilagodili podneblju na kom živimo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
TURČIN, koji živi u Srbiji, otkriva kako se PRAVILNO SPREMAJU SARMA, BAKLAVA I KAFA: Nećete verovati koliko SVE POGREŠNO RADIMO
Mnoga jela i mnogi običaji ostali su nam u 'amet' nakon viševekovne turske vladavine na prostoru Balkana. Zbog toga su česte diskusije na temu koje jelo je naše autohtono, a koje smo 'pozajmili' od Turaka i prilagodili podneblju na kom živimo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.