U četvrtak 19. decembra proslavlja se Sveti Nikola, zaštitnik najvećeg broja porodica u našoj zemlji. Slavsko žito, koljivo ili panaiju domaćica priprema uoči slave od kuvane pšenice, servira je u činiju i pospe uglavnom mlevenim orasima.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako monasi sa HILANDARA prave ŽITO ZA SLAVU: Recept star čitav vek - tajna tradicionalnog ukusa je u ovim sastojcima
U četvrtak 19. decembra proslavlja se Sveti Nikola, zaštitnik najvećeg broja porodica u našoj zemlji. Slavsko žito, koljivo ili panaiju domaćica priprema uoči slave od kuvane pšenice, servira je u činiju i pospe uglavnom mlevenim orasima.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.