Zašto su vrganji toliko fascinantne pečurke? Miris i ukus su svakako prva stavka. Čim ih ubacite u bilo koje relativno obično jelo – ono se pretvara u gastronomski spektakl! Da li je to bila supa, potaž, rižoto, lazanja ili pasta – nebitno je. S njima skoro da nikada nema promašaja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mirisni potaž od šampinjona i vrganja
Zašto su vrganji toliko fascinantne pečurke? Miris i ukus su svakako prva stavka. Čim ih ubacite u bilo koje relativno obično jelo – ono se pretvara u gastronomski spektakl! Da li je to bila supa, potaž, rižoto, lazanja ili pasta – nebitno je. S njima skoro da nikada nema promašaja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.