Malo je obroka koji su toliko ukusni kao tek pripremljena pasta, ali često se desi da ne iskoristimo sve što smo skuvali... Ponekad čak i bacimo deo testenine, jer se slepi kada se ohladi, ali vrhunski italijanski kuvar Đenaro Kontalo ističe da od ovih ostataka možemo da napravimo savršen ručak! Evo i njegovog "štedljivog", a veoma ukusnog recepta koji se vrlo lako priprema, a koji je Kontaldo prozvao pasta fritata.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Vrhunski italijanski kuvar otkrio kako NAJBOLJE ISKORISTITI OSTATKE OD TESTENINE: Ne bacajte ohlađene špagete - evo kako da ih pretvorite u PREUKUSAN SPECIJALITET
Malo je obroka koji su toliko ukusni kao tek pripremljena pasta, ali često se desi da ne iskoristimo sve što smo skuvali... Ponekad čak i bacimo deo testenine, jer se slepi kada se ohladi, ali vrhunski italijanski kuvar Đenaro Kontalo ističe da od ovih ostataka možemo da napravimo savršen ručak! Evo i njegovog "štedljivog", a veoma ukusnog recepta koji se vrlo lako priprema, a koji je Kontaldo prozvao pasta fritata.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.