Danas ćemo u svakoj prodavnici pronaći na desetine različitih vrsta testenina, ali sudeći po veštačkoj inteligenciji - jedan oblik je najbolji jer je napravljen tako da zadrži sos. Reč je o kaskateli testenini, relativno novom tipu testenine iz Amerike, koju odlikuju zakrivljeni oblik i karakteristične, reckave ivice. Kaskateli imaju vrlo specifičan oblik, a dizajnirani su tako da istaknu svojstva sosa i bolje ga upiju i zadrže.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Utvrđeno je da je OVO NAJBOLJI OBLIK TESTENINE - savršeno vezuje sos za sebe, lako se jede i PREUKUSNA JE! Iznenadiće vas izbor, sigurni smo!
Danas ćemo u svakoj prodavnici pronaći na desetine različitih vrsta testenina, ali sudeći po veštačkoj inteligenciji - jedan oblik je najbolji jer je napravljen tako da zadrži sos. Reč je o kaskateli testenini, relativno novom tipu testenine iz Amerike, koju odlikuju zakrivljeni oblik i karakteristične, reckave ivice. Kaskateli imaju vrlo specifičan oblik, a dizajnirani su tako da istaknu svojstva sosa i bolje ga upiju i zadrže.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.