Većina u kuhinji ima raznovrsna ulja, od suncokretovog i maslinovog ili kokosovog do ulja avokada. Iako su odlični izvori zdravih masti i antioksidanata, način njihovog skladištenja može biti ključan za očuvanje kvaliteta i nutritivnih svojstava ulja.
Milorad MilovanovićUrednik portala zena.rs od 2022. godine sa 12 godina iskustva u novinarstvu i medijima.
Sociolog i filmski kritičar posle profesionalne novinarske karijere na sajtu i televiziji B92 na sekcijama "magazin i kultura" i emisiji Bulever B92, bio je deo prve koja je pokrenula sajt Noizz u Srbiji. U aprilu 2018. godine pokrenuo je najuspešniji sajt u Srbiji posvećen serijama i filmovima dedamilorad.com sa mesečnom posetom 150.000 jedinstvenih korisnika.
Početkom 2023. godine pored uloge urednika portala zadužen je i za SEO optimizaciju sajta i tekstova.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ulje nikad ne treba da stoji na ovom mestu, a skoro SVI GA DRŽE TAMO GDE NE BI SMELO
Većina u kuhinji ima raznovrsna ulja, od suncokretovog i maslinovog ili kokosovog do ulja avokada. Iako su odlični izvori zdravih masti i antioksidanata, način njihovog skladištenja može biti ključan za očuvanje kvaliteta i nutritivnih svojstava ulja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.