U Turskoj je hrana čist hedonizam, savršenstvo, u kome se uživa natenane, a zašto je tako, shvatila sam u centralnoj Anadoliji kada sam pred prepunim restoranom razbila vrč u kome je bio kebab i – neverovatano ukusan deo tamošnje gastro čarolije.
Violeta NedeljkovićNovinar-urednik rubrike Zdravlje.
Pišem o zdravstvu, a pored bolnice ne volim ni da prođem. Ali kako to obično biva, sve što te ne ubije, ojača te, pa sada kao da sam medicinu studirala - delim medicinske savete i pišem o bolestima čija imena ne volim ni da izgovorim. A priče o ženama, onim jakim, najjačim, koje tim bolestima izađu na crtu kao lavice, razlog su što još kucam po tastauri. One su moja inspiracija!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
U srcu Anadolije razbila sam vrč s kebabom i nastala je prava GURMANSKA čarolija
U Turskoj je hrana čist hedonizam, savršenstvo, u kome se uživa natenane, a zašto je tako, shvatila sam u centralnoj Anadoliji kada sam pred prepunim restoranom razbila vrč u kome je bio kebab i – neverovatano ukusan deo tamošnje gastro čarolije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.