Pasulj je omiljena namirnica u mnogim domaćinstvima, ali nije baš svejedno kako ga pripremamo pre kuvanja. Umesto da ga potapate samo u običnu vodu, postoji mnogo bolji način koji smanjuje supstancu koja može otežati varenje. Tajna je u jednoj dodatnoj namirnici koja značajno poboljšava nutritivne karakteristike pasulja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Trik za kuvanje PASULJA koji favorizuju i LEKARI: "Obavezno ga potopite u OVO, nikako u VODU" i više nećete biti naduveni kao balon
Pasulj je omiljena namirnica u mnogim domaćinstvima, ali nije baš svejedno kako ga pripremamo pre kuvanja. Umesto da ga potapate samo u običnu vodu, postoji mnogo bolji način koji smanjuje supstancu koja može otežati varenje. Tajna je u jednoj dodatnoj namirnici koja značajno poboljšava nutritivne karakteristike pasulja.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.