Karimkhon Bukhadurov je TikToker iz centralne Azije, a trenutno obilazi zemlje na Balkanu. Naravno, jedna od destinacija na ovoj avanturi je i Srbija, pa se tako našao u Beogradu gde je isprobavao naše tradicionalne specijalitete. Takođe je obilazio domaće supermarkete i snimao je videe kako komentariše cene, a evo šta je izdvojio kao najukusnije srpsko jelo.
Selena RibićNovinarka portala žena.rs i Blic žene od 2022. godine. Apsolventkinja na Fakultetu političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija.
Započela sam svoju karijeru u PR-u, radeći u organizaciji i na osmišljavanju PR kampanja za muzičke, filmske i umetničke festivale. Kako kažu, snažan utisak ostavljaju moje kolumne, a kao članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i raka grlića materice "Progovori" ponosim se brojnim iskrenim pričama hrabrih žena suočenih s raznim bolestima, uključujući i one za čije se lečenje još uvek prikupljaju sredstva putem humanitarnih akcija.
Aktivno sam učestvovala 2022. godine u akciji lista Blic žena, "Obećaj mi, pregledaj se" tokom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, a u svom radu poseban naglasak stavljam na teme ženskog zdravlja i bezbednosti. Kroz Udruženje sam deo velike nacionalne alijanse "VeličanstveNe", koja podiže svest o posledicama HPV virusa i naglašava važnost vakcinacije protiv istog.
Imala sam priliku da razgovaram s brojnim ženama žrtvama nasilja, a prošle godine je Mirjana Marković, jedna od njih, dobila nagradu "Najžena".
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
"PUDŽENA PAPRIKA I PREBRANAK" TikToker iz Azije probao srpsku hranu i pogađajte - šta ga je NAJVIŠE ODUŠEVILO
Karimkhon Bukhadurov je TikToker iz centralne Azije, a trenutno obilazi zemlje na Balkanu. Naravno, jedna od destinacija na ovoj avanturi je i Srbija, pa se tako našao u Beogradu gde je isprobavao naše tradicionalne specijalitete. Takođe je obilazio domaće supermarkete i snimao je videe kako komentariše cene, a evo šta je izdvojio kao najukusnije srpsko jelo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.