Testenina je laka za pripremu, slažemo se, ali mnogo toga može poći po zlu prilikom kuvanja tog naizgled jednostavnog jela. Ako ne budete pazili, dobićete kašastu i lepljivu smesu bez ukusa. No, postoji lakši način ako želite bogatiji, ukusniji i kremastiji rezultat. Treba samo da umesto tradicionalnog dubokog lonca upotrebite posudu koju najverovatnije već posedujete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Testenina će biti ukusnija ako PRESTANETE DA JE KUVATE U LONCU i umesto njega upotrebite OVAJ SUD
Testenina je laka za pripremu, slažemo se, ali mnogo toga može poći po zlu prilikom kuvanja tog naizgled jednostavnog jela. Ako ne budete pazili, dobićete kašastu i lepljivu smesu bez ukusa. No, postoji lakši način ako želite bogatiji, ukusniji i kremastiji rezultat. Treba samo da umesto tradicionalnog dubokog lonca upotrebite posudu koju najverovatnije već posedujete.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.