Ako vam je pilav previše mekan ili se lepi za dno tepsije – verovatno koristite pogrešan pirinač. Iako je ovo klasično domaće jelo među omiljenima na našoj trpezi, tajna savršeno rastresitog i mirisnog pilava krije se upravo u – izboru vrste zrna.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Tajna za SAVRŠEN PILAV: Evo koji pirinač nikad NE TREBA KORISTITI - ovo je NAJBOLJI IZBOR
Ako vam je pilav previše mekan ili se lepi za dno tepsije – verovatno koristite pogrešan pirinač. Iako je ovo klasično domaće jelo među omiljenima na našoj trpezi, tajna savršeno rastresitog i mirisnog pilava krije se upravo u – izboru vrste zrna.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.