Sezona slava, novogodišnjih i božićnih praznika je skoro na vrhuncu, ali taman imamo toliko vremena da se bez stresa pozabavimo prazničnom trpezom, da ne bismo u minut do ponoći plakali nad propalom glazurom od čokolade.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Svaki put kad spremam tortu, poslužim se OVOM CAKOM zbog koje gosti misle da sam VRHUNSKA KUVARICA
Sezona slava, novogodišnjih i božićnih praznika je skoro na vrhuncu, ali taman imamo toliko vremena da se bez stresa pozabavimo prazničnom trpezom, da ne bismo u minut do ponoći plakali nad propalom glazurom od čokolade.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.