Bujon kojim prelivamo rižoto ili ga dodajemo u gulaš i soseve kroz istoriju se krčkao u loncima naših baka i bio je obična seoska poslastica koja bi se preko noći pretvarala u pihtije – specijalitet koji ili volimo ili ne. Danas je supa od kostiju nutricionističko čudo i kao takvo se priprema u najboljim restoranima i sinonim je za superhranu.
Bojana ĐurićZamenik glavnog i odgovornog urednika magazina „Blic žena“, master srpskog jezika i književnosti, zaljubljenik u pisanu reč i dobru priču.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
SUPA OD KOSTIJU je pravo nutri-čudo i zato je proglašena za SUPERHRANU: Čuva zdravlje i lepotu, evo kako da je kuvate
Bujon kojim prelivamo rižoto ili ga dodajemo u gulaš i soseve kroz istoriju se krčkao u loncima naših baka i bio je obična seoska poslastica koja bi se preko noći pretvarala u pihtije – specijalitet koji ili volimo ili ne. Danas je supa od kostiju nutricionističko čudo i kao takvo se priprema u najboljim restoranima i sinonim je za superhranu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.