Kraj novembra je početak sezone svinjokolja u Srbiji – vreme koje nas podseća na navike iz perioda stare Jugoslavije, kada su domaćinstva oko 29. novembra klala svinje i pravila domaće kobasice za zimu. Miris svežeg mesa, a potom i dimljenih kobasica bio je znak da porodica zajedno radi i uživa u plodovima svog rada.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
U sezoni svinjokolja ovaj recept za DOMAĆE KOBASICE je sve što vam treba: Trik iskusnih majstora iz Banata garantuje da će biti SOČNE I PIKANTNE
Kraj novembra je početak sezone svinjokolja u Srbiji – vreme koje nas podseća na navike iz perioda stare Jugoslavije, kada su domaćinstva oko 29. novembra klala svinje i pravila domaće kobasice za zimu. Miris svežeg mesa, a potom i dimljenih kobasica bio je znak da porodica zajedno radi i uživa u plodovima svog rada.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.