Svake jeseni u domaćinstvima širom Srbije pravi se ajvar. Za najbolji rezultat važno je izabrati kvalitetnu papriku, pravilno je ispeći, očistiti i dobro upržiti. Kada se uz paprike doda patlidžan, dobija se pinđur – ukusna i bogata zimnica koja se odlično slaže uz mnoga jela.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Srpske domaćice AJVAR i ove godine prave NA NADIN NAČIN: Provereni domaći recept nema konkurenciju, postupak objašnjen do detalja
Svake jeseni u domaćinstvima širom Srbije pravi se ajvar. Za najbolji rezultat važno je izabrati kvalitetnu papriku, pravilno je ispeći, očistiti i dobro upržiti. Kada se uz paprike doda patlidžan, dobija se pinđur – ukusna i bogata zimnica koja se odlično slaže uz mnoga jela.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.