Italijanska kuhinja s razlogom je na tronu gastronomskog sveta. To je epidemija koja se ne gasi, a i ne treba. Osvojila je planetu jednostavnošću, kombinacijom sastojaka, ali i svojevrsnim hedonizmom – u svakom obroku treba uživati, poručuju Italijani, baš kao što i u pripremu treba uneti puno strasti. Naravno, nisu u toj riznici samo pica i testenine, već i mnogi drugi specijaliteti. Ali, ovog puta zadržaćemo se na jednom od omiljenih – špagete bolonjeze!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Špagete bolonjeze biće kao iz NAJBOLJEG ITALIJANSKOG RESTORANA ako u sos dodate JEDAN JEDNOSTAVAN SASTOJAK
Italijanska kuhinja s razlogom je na tronu gastronomskog sveta. To je epidemija koja se ne gasi, a i ne treba. Osvojila je planetu jednostavnošću, kombinacijom sastojaka, ali i svojevrsnim hedonizmom – u svakom obroku treba uživati, poručuju Italijani, baš kao što i u pripremu treba uneti puno strasti. Naravno, nisu u toj riznici samo pica i testenine, već i mnogi drugi specijaliteti. Ali, ovog puta zadržaćemo se na jednom od omiljenih – špagete bolonjeze!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.