Marsela Hazan, autorka visokotiražnih kuvara, osvojila je ljubitelje italijanske kuhinje jednostavnim, ali neverovatno ukusnim receptima. Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih je sos od paradajza, maslaca i luka, koji često opisuju kao "najbolji na svetu".
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Sos ove kuvarice proglašen je najboljim na svetu, potrebna su vam samo 3 sastojka
Marsela Hazan, autorka visokotiražnih kuvara, osvojila je ljubitelje italijanske kuhinje jednostavnim, ali neverovatno ukusnim receptima. Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih je sos od paradajza, maslaca i luka, koji često opisuju kao "najbolji na svetu".
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.