Ako pripremate slavsku trpezu za Đurđevdan, onda vam je dobro poznato da bez jagnjetine na stolu to nije slava. Em joj je vreme, em je jagnjetina na Đurđevdan običaj. Jedno od najlepših tradicionalnih jela je jagnjeća kapama. Zato vam donosimo provereni recept srpskih domaćica koji smo dobili u našoj i vašoj Blic ženi. Poznato vam je da je Blic žena magazin koji od početka, evo već 21 godinu, neguje tradiciju proverenih recepata sa našeg podneblja. Jagnjeća kapama je jedan od njih.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Bliži se Đurđevdan, a bez jagnjetine na trpezi to nije slava: Ovo je provereni recept srpskih domaćica za naše tradicionalno jelo - JAGNJEĆA KAPAMA se sprema ovako
Ako pripremate slavsku trpezu za Đurđevdan, onda vam je dobro poznato da bez jagnjetine na stolu to nije slava. Em joj je vreme, em je jagnjetina na Đurđevdan običaj. Jedno od najlepših tradicionalnih jela je jagnjeća kapama. Zato vam donosimo provereni recept srpskih domaćica koji smo dobili u našoj i vašoj Blic ženi. Poznato vam je da je Blic žena magazin koji od početka, evo već 21 godinu, neguje tradiciju proverenih recepata sa našeg podneblja. Jagnjeća kapama je jedan od njih.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.