Kada ne znate šta sa ostatkom starog hleba, a ne jedu vam se obične prženice, francuski tost punjen šunkom, kačkavaljem, paprikom i lukom je odlično rešenje. Francuski tost se najčešće pravi u slatkoj varijanti, uz dodatak začina kao što su cimet, oraščić i vanila i omiljenog voća, ali i ova slana verzija je zaista fenomenalna!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Slani francuski tost: Tako jednostavan za pripremu, a tako ukusan!
Kada ne znate šta sa ostatkom starog hleba, a ne jedu vam se obične prženice, francuski tost punjen šunkom, kačkavaljem, paprikom i lukom je odlično rešenje. Francuski tost se najčešće pravi u slatkoj varijanti, uz dodatak začina kao što su cimet, oraščić i vanila i omiljenog voća, ali i ova slana verzija je zaista fenomenalna!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.