Slatka zimnica je puna omiljenih poslastica u našem narodu, bilo da je reč o džemu, slatkom, soku ili pekmezu, koji nas uglavnom najviše asocira na zimu i hladni period koji sledi. Pekmez ujedno zahteva i dosta vremena kako bi se napravio, kao i kvalitetne namirnice, posvećenost i koncentraciju. Da biste bili sigurni da će vaš pekmez biti ukusan i savršene teksture, evo par saveta u vezi sa njegovim osnovnim sastojkom – šećerom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Sjajna namirnica koja će da „popravi” svaki pekmez
Slatka zimnica je puna omiljenih poslastica u našem narodu, bilo da je reč o džemu, slatkom, soku ili pekmezu, koji nas uglavnom najviše asocira na zimu i hladni period koji sledi. Pekmez ujedno zahteva i dosta vremena kako bi se napravio, kao i kvalitetne namirnice, posvećenost i koncentraciju. Da biste bili sigurni da će vaš pekmez biti ukusan i savršene teksture, evo par saveta u vezi sa njegovim osnovnim sastojkom – šećerom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.