Đurđevdan, praznik proleća, buđenja prirode i okupljanja porodice, ne može da prođe bez prave domaće sarme. Bilo da je pravite sa kiselim kupusom ili svežim listovima, sarma je srce slavske trpeze i pravo jelo koje okuplja generacije oko stola.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako se sprema prava srpska SARMA ZA ĐURĐEVDAN: Starinski recept koji se ne menja generacijama i 7 ključnih koraka
Đurđevdan, praznik proleća, buđenja prirode i okupljanja porodice, ne može da prođe bez prave domaće sarme. Bilo da je pravite sa kiselim kupusom ili svežim listovima, sarma je srce slavske trpeze i pravo jelo koje okuplja generacije oko stola.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.