Kada ste napravili fokaču, ne treba da brinete ni za doručak, ni za užinu, pa ni za večeru. Zavisno od količine, možete da je podelite i na bar dva obroka, a evo tajne kako se pravi mekana, zapečena, a sočna fokača.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Samo je JEDNO JELO idealan doručak, ručak i večera: Izdašna, jeftina, I SLATKA I SLANA!
Kada ste napravili fokaču, ne treba da brinete ni za doručak, ni za užinu, pa ni za večeru. Zavisno od količine, možete da je podelite i na bar dva obroka, a evo tajne kako se pravi mekana, zapečena, a sočna fokača.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.