Jagnjetina, kako nalaže tradicija, obavezno treba da se nađe na uskršnjoj trpezi. Kada se jagnjeće meso pripremi na pravi način, lepi se za prste i topi u ustima.
Tamara IlićJa sam Tamara Ilić, rođena 09.07.1997. godine u Beogradu. Odrasla sam u Novoj Pazovi, gde sam završila osnovnu školu, te sam Gimnaziju “Branko Radičević” završila u Staroj Pazovi.
Osnovne akademske studije upisala sam na "Fakultetu za kulture i medije" gde sam diplomirala 2021. godine na smeru novinarstvo.
Po završetku studija, prve dve godine, bavila sam se temama o zdravlju, dečjoj psihologiji, roditeljstvu, raznim društvenim temama, ali i o modi i lepoti.
Takođe sam smišljala kretivan video sadržaj, ali sam bila domaćin sportskog podkasta u toku trajana Svetskog prvenstva u fudbalu.
Poslednjih godinu dana radila sam na informativnoj rubrici.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Predlog ručka za USKRŠNJU TRPEZU: Hrskava jagnjetina sa krompirićima iz rerne - sočna i ukusna kao ispod sača
Jagnjetina, kako nalaže tradicija, obavezno treba da se nađe na uskršnjoj trpezi. Kada se jagnjeće meso pripremi na pravi način, lepi se za prste i topi u ustima.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.