Izreku po kojoj riba tri puta pliva, znate ono – u vodi, u ulju, pa u vinu, ovoga puta malo ćemo promeniti. Riba, pošto je plivala u vodi, odmara u vrelini soli, a potom, u zavisnosti od ukusa može da zapliva i u crvenom ili u belom vinu. Evo kako se pravi riba u soli.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako se pravi RIBA U SOLI: Postupak je jednostavan, a ukus kao iz najboljeg morskog restorana
Izreku po kojoj riba tri puta pliva, znate ono – u vodi, u ulju, pa u vinu, ovoga puta malo ćemo promeniti. Riba, pošto je plivala u vodi, odmara u vrelini soli, a potom, u zavisnosti od ukusa može da zapliva i u crvenom ili u belom vinu. Evo kako se pravi riba u soli.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.