Proja, kukuruzni hleb, važan deo tradicionalne srpske kuhinje, pravi se od krupno mlevenog kukuruznog brašna, vode i soli. Uglavnom se služi kao predjelo, ali volimo je i kao doručak ili užinu. Klasik domaće gastronomije jedan je od onih lepih i ukusnih zalogaja koji nas vraćaju u detinjstvo, a ovom prilikom predstavljamo vam recept za proju iz 19. veka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mama Buba napravila PROJU po receptu iz 19. veka i raspametila domaćice: VELIKI SRPSKI KUVAR od zaborava sačuvao pravo blago
Proja, kukuruzni hleb, važan deo tradicionalne srpske kuhinje, pravi se od krupno mlevenog kukuruznog brašna, vode i soli. Uglavnom se služi kao predjelo, ali volimo je i kao doručak ili užinu. Klasik domaće gastronomije jedan je od onih lepih i ukusnih zalogaja koji nas vraćaju u detinjstvo, a ovom prilikom predstavljamo vam recept za proju iz 19. veka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.