Za originalni tiramisu se ne koriste belanca ni šlag, samo žumanca i maskarpone sir. Ali ako baš želite laganiju verziju, možete da umešate čvrsto umućena belanca u krem, mada to onda više nije klasična verzija. A evo kako se pravi u orginalu ovaj kolač, koji ceo svet obožava.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mnogi greše kada prave ovaj kolač i dodaju sastojke koji u orginalu NE POSTOJE: Evo kako izgleda recept za PRAVI ITALIJANSKI TIRAMISU
Za originalni tiramisu se ne koriste belanca ni šlag, samo žumanca i maskarpone sir. Ali ako baš želite laganiju verziju, možete da umešate čvrsto umućena belanca u krem, mada to onda više nije klasična verzija. A evo kako se pravi u orginalu ovaj kolač, koji ceo svet obožava.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.