Italijanski specijalitet cacio e pepe jedan je od najpopularnijih na svetu, a datira još od početka 1800. Po jednoj teoriji u početku su ga jeli oni sa skromnim primanjima zbog jednostavnosti i izdašnosti, no vremenom je ovo jelo postalo toliko poznato da se danas služi čak i u restoranima sa Mišelinovom zvezdicom. Tajna ukusa i uspeha ovog specijaliteta upravo je u jednostavnosti i malobrojnim sastojcima - svega njih tri!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Italijani se KUNU U RECEPT STAR DVA VEKA za NAJBOLJE ŠPAGETE koje nemaju konkurenciju: Potrebna su vam samo 3 SASTOJKA, a ukus je NEPONOVLJIVO dobar
Italijanski specijalitet cacio e pepe jedan je od najpopularnijih na svetu, a datira još od početka 1800. Po jednoj teoriji u početku su ga jeli oni sa skromnim primanjima zbog jednostavnosti i izdašnosti, no vremenom je ovo jelo postalo toliko poznato da se danas služi čak i u restoranima sa Mišelinovom zvezdicom. Tajna ukusa i uspeha ovog specijaliteta upravo je u jednostavnosti i malobrojnim sastojcima - svega njih tri!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.